Uvolněte po postinoru

Průzkum

Postinor je běžný lék určený k nouzové antikoncepci a k ​​zamezení nechtěného těhotenství. Aktivní složka léku umožňuje blokovat pohyb spermií do děložní dutiny. Hormon po podání často způsobuje tajemství ve formě krve. Tento příznak je často považován za normální, ale v některých situacích může vyžadovat léčbu pod dohledem gynekologa..

Popis léku

Postinor je hormonální droga. Používá se k prevenci početí. V důsledku působení složek látky jsou procesy pojetí zpomaleny. Kromě toho se cervikální tekutina stává viskóznější, v souvislosti s tím se spermie nemohou pohybovat, v důsledku toho je snížena šance na otěhotnění.

Lék je nejúčinnější, pokud se užívá během prvních 24 hodin poté, co došlo k nechráněnému pohlavnímu styku. Můžete pít první tři dny, ale čím později pijete, tím méně se můžete vyhnout početí. Takže, když se vezme druhý den, lék je účinný v 85%, třetí - méně než 60%.

Vlastnosti drog Postinor

Léčivou látkou léčiva je umělý hormon progesteron. Droga je účinná bez ohledu na to, jaký den v cyklu byla přijata. V tomto případě, po užití tablety, není 100% záruka, že těhotenství nenastane.

Nástroj má mnoho vedlejších účinků. Takže po odebrání postinoru může dojít ke krvácení a může dojít ke vzniku bílého hustého výboje, takže je možné, že nedojde k žádnému výboji. To může být normou, ale někdy to znamená negativní důsledky..

Seznam nemocí, u kterých nemůžete takovou antikoncepci použít, je velký. Neměli byste užívat léky, pokud dojde k porušení kardiovaskulárního systému, gastrointestinálního traktu.

Hnědá leucorrhoea se často objevuje po požití. S největší pravděpodobností se jedná o variantu normy. Po užití může dojít k menstruačnímu zpoždění - to ukazuje na změnu koncentrace hormonů nebo na dokončení početí.

Správnost užívání Postinoru

Při správném podání by ve většině případů nemělo dojít k dlouhodobému špinění. Droga však může způsobit hnědé mazanice, které dlouho nezmizí. Vyskytuje se v důsledku hormonálních poruch. Někdy taková leucorrhoea naznačuje vývoj patologie. Při nesprávném použití je pravděpodobnost nežádoucích účinků a komplikací vyšší.

Co je třeba vzít v úvahu při užívání:

  • Je vhodné užít pilulku ihned po činu - pravděpodobnost těhotenství v této situaci bude minimální.
  • Lék můžete užívat pouze v extrémních případech, není vhodný pro použití jako stálá antikoncepce.
  • Užívejte lék podle pokynů..
  • Maximální doba přijetí je nejpozději tři dny po pohlavním styku. Každý den se účinek tablet snižuje.

Pokud berete postinor nesprávně, objeví se nežádoucí účinky. Pokud se vyskytnou komplikace, vyhledejte lékaře..

S menstruací

Na konci menstruačního cyklu je pravděpodobnost otěhotnění během pohlavního styku nízká, ale stále existuje riziko početí během menstruace. Chcete-li ji vyloučit, musíte pít Postinor, vzhledem ke všem pravidlům uvedeným v pokynech.

Po příjmu je možná změna cyklu:

  • Menstruace začíná zpožděním několika dní.
  • Krvácení během menstruace je hojné.
  • Místo obvyklých sekretů se objeví hnědé tajemství.

V takové situaci musíte navštívit lékaře, který vyloučí patologii dělohy, zkontrolujte hormonální pozadí.

Během těhotenství

Před užíváním léků musí žena zkontrolovat, zda došlo k početí. Pokud je výsledek pozitivní, nemůžete pít pilulky, nebudou moci mít pozitivní účinek, ale mohou vést k negativním důsledkům. Pokud po sexuálním styku žena vypila drogu, pak zjistila, že je těhotná, nepotřebovala lék znovu pít.

Pokud se při početí objeví nahnědlá mast, měli byste kontaktovat prenatální kliniku, protože to je příznak mimoděložního těhotenství..

Nežádoucí účinky při užívání postinoru

Nadměrný krvavý výboj není jediným vedlejším účinkem, ke kterému dochází při používání nouzové antikoncepce. Lék tedy může vést ke snížení šance na otěhotnění v následujících 2-3 měsících po užití. Je to kvůli změně hormonálního pozadí. Normálně, po postinoru, výtok není hojný, má hnědý odstín, netrvá dlouho.

Nevolnost, zvracení, zažívací potíže, průjem jsou také možné. Můžete si všimnout nepohodlí v oblasti hrudníku, bolesti hlavy, slabosti. Tyto příznaky jsou považovány za normální možnosti. Mohou však nastat i jiné okolnosti, které vyžadují lékařskou pomoc:

  • Obtížné dýchání.
  • Vyrážka.
  • Otok obličeje.
  • Krvácení dělohy.
  • Dlouhodobé zvracení.
  • Bolest břicha.

Kontraindikace při přijetí jsou porušení žlučníku, alergie, poruchy jater, těhotenství atd. Nemůžete brát osoby mladší 16 let ani v případě alergické reakce. Vznikají v důsledku nesnášenlivosti složek a nejčastěji se projevují jako zarudnutí na kůži, vyrážka s svěděním.

Měla by se žena vyděsit vypadáním sekretů po Postinoru

Uvolnění po postinoru v malém množství může být variantou normy. Důvodem je skutečnost, že produkt je hormonální, jednotlivé složky zabraňují vzniku vajíčka a nástupu početí.

Výsledkem je hojnost krvácení, tento příznak je negativní. Někdy po postinoru neexistují žádné sekrece - tento stav může být způsoben charakteristikami těla a hormonální koncentrací těla pacienta, jakož i výskytem těhotenství nebo jinými reakcemi.

Uvolněte se po užití přípravku Postinor

Postinorový výboj je běžnou reakcí na komponenty. Složení tablety tedy obsahuje látky, které přispívají ke změně hormonální koncentrace. Pozadí se stane stejné jako v extrémních dnech cyklu, v důsledku toho začíná proces odmítnutí části sliznic. Proto je povoleno malé množství krve nebo špinění.

V průměru takový proces trvá 5-6 dní. V některých případech se objevuje bílý, ne hojný výboj, což může být variantou normy nebo mluvit o nemoci. Přijetí finančních prostředků nezaručuje 100% ochranu před početím. Před zahájením léčby musíte zajistit, aby nedošlo k početí.

Vzhled krvácení také neznamená, že těhotenství rozhodně není. Tento jev je někdy pozorován s vývojem těhotenství. Pro bolest a nepohodlí byste měli kontaktovat prenatální kliniku, protože příznak může naznačovat vývoj patologického těhotenství, když se plod vyvíjí mimo dělohu.

Musím po Postinoru počkat na propuštění

Norma pro užívání léku je vzhled nahnědlých bílých. Pokud po požití není špinění, je tento stav normální a závisí na stavu těla, ale může to být také patologie. Nedostatek hlenu a krve může v některých případech naznačovat těhotenství.

Jaké faktory ovlivňují jejich vzhled

Postinor obsahuje umělé hormony. Změna jejich koncentrace v těle během podávání může způsobit výskyt sekrecí. Neměli by mít nepříjemný zápach a neměli by být doprovázeni nepříjemnými pocity. Krvavé bílé obvykle nemají žádné cizí odstíny.

Pokud se objeví neobvyklé příznaky, můžeme hovořit o vývoji bakteriální, plísňové infekce a dalších patologických procesech.

Se změnou v hormonálním pozadí existuje riziko oslabení imunitního systému. Procesy často vyvolávají rozvoj kandidózy. Taková leucorrhoea je doprovázena zakysanou vůní, svěděním, pálením v intimní oblasti. Normálně výtok krví netrvá déle než 1 - 2 týdny, po kterém se zastaví.

Když začne výboj

Po požití postinoru se může objevit špinění. Zpravidla trvají několik dní, ale výskyt prodlouženého krvácení po dobu delší než 10 dnů může naznačovat patologické změny.

Vzhledem k tomu, že každý organismus má své vlastní vlastnosti, může se proces vylučování lišit. V průměru začínají 2-3 po podání. Pokud se leucorrhoea objevila teprve týden po užití drogy, musíte navštívit lékaře.

Jak dlouho

Výtok má patologický charakter, pokud se objevilo těžké krvácení, a pokud výboj trvá déle než 10 až 14 dní. Tento příznak je často doprovázen nevolností, závratěmi, slabostí. Znak indikuje vývoj patologických stavů, včetně závažné poruchy hormonů.

Kdy navštívit lékaře

Tělo ne vždy adekvátně reaguje na léky. Vzhled silné bolesti, dlouhodobé krvácení jsou příznaky, které musíte vždy konzultovat s lékařem. Skutečné krvácení má strašné následky, které mohou vést k smrti. Je doprovázen sníženým krevním tlakem, nevolností a závratěmi..

Další známky pozornosti:

  • Zvýšení teploty.
  • Akutní bolest břicha.
  • Vypouštějte zápach, pěnu, částice hnisu.
  • Mdloby.
  • Zachvění.

Vypouštění by nemělo trvat dlouho, déle než 2 týdny. Jinak je vyžadována povinná konzultace..

Když je hnědý výboj normální

Hnědé bílé by obvykle neměly být hojné, nejsou doprovázeny bolestí. Představují acyklickou menstruaci, která je vyvolána změnou hormonálního pozadí. Krev nebo hlen se oddělí nejvýše 2 týdny.

Když byste měli být opatrní před hnědým výbojem

Vzhled leucorrhoea může někdy naznačovat rozvoj problémů. Pokud krvácení přetrvává i po 2 týdnech po užití drogy, můžeme mluvit o porušení. Je možné určit přítomnost patologie podle barvy odděleného hlenu - jasně červené bílé s bolestí - příležitost konzultovat s odborníkem.

Pokud po dlouhou dobu neexistuje leucorrhoea, existuje riziko početí. Možná, že lék nefungoval, nebo když to bylo přijato, těhotenství už začalo. Nepřítomnost hnědého tajemství může znamenat změnu koncentrace hormonů.

Léčba a prevence

Nadměrný krvavý výboj u žen po užití postinoru je negativním příznakem, který vyžaduje lékařský zásah. K léčbě patologického krvácení lékaři často předepisují další léky, například Dicinon, Ethamsylát.

Pokud dojde ke ztrátě menstruačního cyklu, je výtok během menstruace omezený a neobnoví se, jsou předepsány hormonální léky. Terapie je vyvíjena na základě individuálních údajů každého pacienta. Aby nebylo nutné užívat nouzové antikoncepční přípravky, doporučuje se používat léky, které mají nejméně seznam vedlejších účinků.

Proč po Postinoru začalo propouštění

Postinor je lék používaný pro nouzovou antikoncepci. Aktivní složkou je levonorgestrel, který blokuje schopnost pohybovat spermatem do děložní dutiny.

Většina spravedlivějšího pohlaví si všimne výskytu špinění po užití přípravku Postinor, což může být jiné povahy: představuje variantu normy nebo naznačuje vývoj komplikací vyžadujících zásah lékaře.

Popis léku

Postinor je hormonální droga používaná pro nouzovou antikoncepci. Aktivní složka léčiva - levonorgestrel - pomáhá zpomalit procesy ovulace, výskyt změn v endometriu, zastavit vývoj oplodněného vajíčka, jeho implantaci. Lék také zvyšuje viskozitu krční tekutiny, díky čemuž je blokován pohyb spermií, snižuje se pravděpodobnost těhotenství.

Maximální účinek tohoto léku je dosažen, když je užíván první den po ukončení nechráněného pohlavního styku. Tabletu je dovoleno používat po dobu 72 hodin po přiblížení, zatímco její účinnost výrazně klesá. Pokud žena pije drogu 2. den, bude účinná v 85% případů, třetí - v 58%.

Více informací o principu účinku, vlastnostech aktivních a pomocných složek léku, kontraindikacích, možných komplikacích, viz návod k použití.

Správnost užívání Postinoru

V podstatě se správnými léky nedochází k krvavému výtoku, který byl pozorován po dlouhou dobu. Ale někdy může tento lék způsobit hormonální poruchy, jejichž výsledkem je změna povahy menstruace, prodloužený hnědý mazanec.

Tyto vedlejší účinky ve většině případů nevyžadují léčbu, pokud nejsou doprovázeny změnou barvy výboje, bolestí. Nejčastěji se takové výtoky objevují 1 týden po užití tablety.

Hnědý výtok u žen může někdy naznačovat přítomnost patologie, proto doporučujeme přečíst si další informace k tomuto tématu..

Při nesprávném použití Postinoru se zvyšuje riziko vedlejších účinků a vznik komplikací. Proto by takové antikoncepční prostředky měly být opilé s ohledem na několik pravidel:

  • Nejprve rozdělte Postinor na 2 dávky - v balení 2 tablety, z nichž každá musí být vypita v určitém čase;
  • musíte užít 1 tabletu Postinoru během 72 hodin po sexu bez kondomu nebo při vynechávání perorální antikoncepce;
  • následná podobná dávka léčiva se užije po 12 hodinách;
  • čím rychleji se první tableta užívá, tím menší je šance na těhotenství;
  • V extrémních případech je užívání drog povoleno, musíte to udělat maximálně jednou za 3 měsíce;
  • Pokud žena začala zvracet do 3 hodin po užití přípravku Postinor, měla by vypít další 1 tabletu.

Účinnost léku je hodnocena podle zahájených předpisů. Cyklus by měl být normální, je povoleno zpoždění 5 měsíců. V některých případech mohou hormonální poruchy spojené s užíváním léků způsobit těžká období. V takovém případě je nutné se poradit s lékařem, abyste vyloučili pravděpodobnost komplikací.

Pokud zpoždění menstruace trvá 9–10 dní, je vhodné navštívit gynekologa, aby se vyloučily možné komplikace..

S menstruací

Možnost těhotenství v posledních dnech menstruačního cyklu je významně snížena, ale i v tomto případě existuje malá pravděpodobnost početí během menstruace, a pokud ji chcete vyloučit, musíte pít Postinor s ohledem na všechna výše uvedená pravidla. V tomto případě by dávka léku měla být plná - 2 tablety za 12 hodin.

Po užití tablet Postinoru lze pozorovat změny v menstruačním cyklu:

  • menstruace začíná se zpožděním 5-7 dnů, pokud žena užívala léky v první polovině cyklu;
  • menstruace může být hojnější;
  • doba trvání nařízení se zvyšuje;
  • místo normální menstruace je možný hnědý mazanec.

Se změnami v menstruačním cyklu musíte navštívit lékaře, abyste vyloučili pravděpodobnost těhotenství, vývoj patologií dělohy. Také v některých případech musí žena zastavit krvácení, které začalo, což může udělat pouze specialista.

Během těhotenství

Před použitím přípravku Postinor se doporučuje provést těhotenský test. Pokud je výsledek pozitivní, neměli byste pít léky, protože to nebude mít požadovaný účinek.

Pokud žena po nechráněném pohlavním styku vypila pilulku a pak zjistila, že čeká dítě, neměla by tento lék znovu užívat. Složky přípravku nepříznivě neovlivňují embryo, proto i po jeho užití může těhotenství probíhat normálně.

Pokud dívka vzala léky a pak zjistila, že je těhotná, zatímco se objevil hnědý výboj, je nutné se poradit s lékařem. Důvodem je skutečnost, že takový nástroj zvyšuje pravděpodobnost mimoděložního těhotenství.

Vedlejší účinky a kontraindikace

Kromě vzhledu krvavého výboje může Postinor způsobit další nežádoucí účinky:

  • snížená schopnost otěhotnění během několika měsíců po užití léku kvůli hormonálním změnám;
  • záchvaty nevolnosti, zvracení;
  • zažívací potíže;
  • průjem;
  • výskyt bolesti na hrudi, otok mléčných žláz;
  • slabá bolestivost v podbřišku;
  • bolest hlavy;
  • obecná slabost.

Jejich výskyt je považován za variantu normy, takže nevyžadují lékaře.

Po užití přípravku Postinor se mohou objevit další projevy:

  • potíže s dýcháním;
  • výskyt alergie na epidermis ve formě vyrážek;
  • otok přední strany;
  • krvácení z dělohy;
  • opakované zvracení;
  • silná bolest v podbřišku.

Pokud se tyto příznaky objevily, začala se v těle vyvíjet patologie ohrožující zdraví ženy. Pokud se tyto příznaky objeví, okamžitě vyhledejte lékaře.

Před užitím léku musíte vzít v úvahu, že má následující kontraindikace:

  • patologie žlučníku;
  • přítomnost alergické reakce na složky léčiva;
  • závažné poškození jater;
  • období porodu dítěte.

Rovněž se nedoporučuje užívat přípravek Postinor u dětí mladších 16 let a pokud se u ženy dříve rozvinula alergická reakce na tento lék nebo na Escapel.

Alergické reakce

Po užití přípravku Postinor se může objevit alergická reakce. Taková komplikace se vyvíjí na pozadí hormonálních změn nebo v důsledku přítomnosti individuální nesnášenlivosti. Ženy mají nejčastěji zarudnutí, vyrážku doprovázenou silným svěděním.

Podobná alergie začíná ustupovat s menstruací a poté prochází. Ale aby se zmírnil váš stav před nástupem menstruace, musíte se objevit u lékaře.

Faktory ovlivňující výboj

Příjem Postinor může způsobit špinění, které nemá žádné barevné odstíny, nepříjemný zápach. Jejich vzhled však nebude doprovázen spálením nebo svěděním v intimní oblasti.

Pokud se popsané příznaky objeví spolu s hnědým výtokem, měli byste okamžitě konzultovat lékaře, protože ukazují na vývoj infekčních, bakteriálních nebo plísňových patologií reprodukčního systému, zánětlivé procesy v jeho orgánech.

Vůně

Na pozadí hormonálních změn může imunitní systém těla oslabit, díky čemuž si patogenní mikroorganismy začínají ve vagině vést aktivní život. Tyto procesy nejčastěji vyvolávají výskyt drozdů. Vypouštění s kandidózou je doprovázeno kyselou vůní. Vývoj takového onemocnění může zhoršit stav těla, takže pokud dojde k nepříjemnému zápachu, musíte naléhavě navštívit gynekologa a provést odpovídající léčbu.

Charakter

Normálně se předpokládá, že po užití Postinoru se dívka začíná špinit, sestávající z krve a hlenu. Mohou jít méně než 2 týdny a pak se zastavit na vlastní pěst..

Patologie se zvažuje, pokud je „umělá“ menstruace hojná. V tomto případě krvácení trvá déle než obvykle menstruace. V takové situaci musíte navštívit lékaře, protože taková reakce může být vyvolána vážnými hormonálními poruchami.

Normálně by výtok po užití přípravku Postinor měl být růžový. Pokud se objevila jasná krev, která je doprovázena těžkou bolestivostí dolního břicha, je nutné se poradit s lékařem, protože to může znamenat krvácení z dělohy..

Bílý nebo žlutý výboj, doprovázený nepříjemným zápachem, indikuje přítomnost infekčního nebo plísňového onemocnění. Důvodem je skutečnost, že droga není profylaktická, ale chrání pouze před nežádoucím těhotenstvím.

Léčba a prevence

Pokud žena v důsledku užívání hormonu Postinor začne krvácet těžce, aby to zastavila, měla by se poradit s lékařem. V této situaci může odborník předepsat tablety Dicinonu nebo Ethamsilátu..

Pokud žena trpí skutečností, že je porušen její menstruační cyklus, její období jsou skromná a nelze ji obnovit sama, lékař předepíše hormonální terapii. V tomto případě je léčebný režim vybrán na základě individuálních údajů.

Nejčastěji, s takovými sekrecemi, není nutná hospitalizace, terapie se provádí doma, s přihlédnutím ke všem doporučením gynekologa.

Pro vyloučení nutnosti nouzové antikoncepce se doporučuje věnovat pozornost jiným prostředkům, které blokují proces početí. Patří mezi ně dobře zvolené orální antikoncepční prostředky, kondomy a nitroděložní zařízení. Jejich použití je doprovázeno nižším rizikem vedlejších účinků a komplikací..

Po užití přípravku Postinor nedochází k žádným reakcím

Diskuse

Dobré odpoledne! Odpouštím ti za pomoc a radu. 14. června proběhla PA, po prvních 20 minutách později, druhá a během ní se kondom zlomil. (Měsíční měl začít (06/26), průměrný cyklus je 27 dní.

Po 17 hodinách jsem vypil první pilulku postinoru, po 12 dalších jednu, podle pokynů. K dnešnímu dni neexistují ani známky krevních sekretů. Mohl bych otěhotnět? A jsou takové reakce po aplikaci povinné?

Zaručená odpověď do hodiny

Odpovědi lékařů

Ahoj! Všechno je normální, po užívání přípravku Postinor nemohou nastat žádné reakce. Pravděpodobnost těhotenství po užití přípravku Postinor prakticky neexistuje, další menstruace by měla začít podle kalendáře, ale je možné zpoždění, protože droga způsobuje hormonální poruchy v těle ženy.

    2015-06-19 20:08:07

Ahoj! Během PA se kondom zlomil, po 8,5 hodinách vzala první pilulku postenora, po dalších 12 hodinách vzala druhou podle pokynů. Po přijetí nebyly žádné vedlejší účinky! Řekněme, že se jedná o normální reakci? Mohl bych otěhotnět? Až doposud nirazu nebral takové prášky..

Ahoj! A muž a já jsme měli incident... poprvé za 5 let. Vzala Postinora po 1,5 hodině a po 12 hodinách druhou tabletu. Opravdu nic necítím, ale v žaludku je bolest. není silná. To je normální? Poslední menstruace byla 17. listopadu, cyklus 28 dní! Děkuji vám za vaši odpověď!

Nejčastěji při jediné dávce Postinoru nedochází k žádné reakci. Ale lze pozorovat i tahání bolesti v podbřišku, menstruační krvavý výtok. To je normální.
Vzhledem k tomu, že léčivo má vysokou dávku hormonu, může dojít k menstruačnímu cyklu, menstruačnímu zpoždění.
Vzhledem k tomu, že lék byl užíván v prvních hodinách po pohlavním styku, je pravděpodobnost těhotenství téměř nulová.
Pokud bolest zesílí, stane se intenzivnější - vyhledejte lékaře.

    2018-12-06 19:18:12

Ahoj! Poté, co jsem vzal postinor (1 hodinu po pa 1tab, 2 po 12 hodinách), druhý den jsem se cítil slabý. Třetí den bolí dolní část zad v kostrči, spodní břicho je trochu nepohodlí, prakticky to necítím. ale nedochází k žádnému vylučování krve. začalo bílé vypouštění. Takže by to mělo být? Předem děkuji za odpověď..

Ahoj, Ekaterina Sergeevna! Včera jsme s manželem měli nechráněnou PA, ukázalo se, že se do mě dostala malá část spermatu. Za hodinu šli do lékárny, poradil nám Postinor, hned pil první pilulku, to je asi 40-50 minut po PA. Zároveň jsem dříve věděl, že včera byl den, kdy byla nejvyšší šance na otěhotnění. Vždycky beru všechno k srdci. Nyní, po přečtení některých recenzí, existuje strach z otěhotnění, ale také strašné následky užívání drogy.

Byl proveden nechráněný krok, ale ten se mu podařilo vytáhnout, ale první postinor jsem vypil do 20 minut po kroku a druhý po 12 hodinách, nyní je to 5 dní po přijetí a nedochází k žádnému propouštění, menstruace byla naposledy, 01/05/2019 to je první den, kdy začali, a sexuální akt byl 22/22/2019 mohu být těhotná?

Ahoj, během ovulace došlo k pohlavnímu styku, během procesu se rozpadl kondom a 30 minut po všem, co jsem pil postinor, pil přesně podle pokynů, je pravděpodobné, že otěhotní?

Došlo k nechráněnému pohlavnímu styku. Pila jsem Postinora, neexistovaly žádné vedlejší účinky. Po užití to bylo více než týden, ale neexistuje menstruace. Co to znamená?

Otázky

Otázka: výtok krve po postinoru?

Stránka poskytuje referenční informace pouze pro informační účely. Diagnóza a léčba nemocí by měla být prováděna pod dohledem odborníka. Všechny léky mají kontraindikace. Je nutná odborná konzultace!

Dobrý den, prosím, pomozte. Je mi 17 let. Žiji svůj sexuální život čtvrtý měsíc. Dne 4.10 mé období skončilo, 6.10 proběhlo mé pohlavní styk, kondom se zlomil a do vagíny se dostalo malé spermie. Po 18 hodinách jsem vypil postinor (poprvé v mém životě) jednu pilulku, po 12 dalších, nevolnost, zvracení a žádnou bolest. 11.10 Začal jsem krvácet, zpočátku byli špinění, potom hojnější, pak znovu rozmazaný, 13.10 stále ještě nekončí. Co to znamená? Mohu být těhotná? Kolik by takové propuštění mělo jít po požití postinoru? Prosím, pomozte, opravdu se těším na vaši odpověď, děkuji předem.

Po užití drogy Postinor se špinění zpravidla začíná 5-6 a může trvat 3-5 dní. V tomto případě se nemusíte bát, lék se chová podle pokynů. Ve vašem případě není těhotenství, nebojte se. Více informací o tomto léku získáte v sekci: Postinor

Dobrý den, pomozte mi znovu, prosím. Jmenuji se Anna, je mi 17 let. Už jsem vám položil stejnou otázku, ale pořád se obávám některých otázek, které jsem neptal, žádám vás, abyste mi vysvětlili.
Poté, co jsem vzal postinor, začal jsem krvácet a trval jsem 5 dní.
Kdy mám teď čekat na další menstruaci? Měli by přijít s myšlenkou asi 1,11.
Budu schopen porodit v budoucnu?
Opravdu jsem se zranil?
Viděl postinor jednou za život.
Je možné získat klitorisový orgasmus?
Předem moc děkuji.

Po užití přípravku Postinor může další menstruace začít za 3-4 týdny. Postinor nemá vliv na vaši schopnost otěhotnět a porodit v budoucnu. Budete mít naprosto normální těhotenství a normální narození. Postinor zabraňuje nežádoucímu těhotenství, nezpůsobuje tělu při jeho vzácném užívání žádné poškození (ne více než jednou za 2-3 měsíce). Pro trvalou antikoncepci ji samozřejmě nelze použít, protože při častém používání způsobuje hormonální selhání. Clitorální orgasmus je jednou z variant orgasmu. Další informace o přípravku Postinor se dozvíte v tématické části: Postinor

Dobrý den, prosím, pomozte!
Na konci pohlavního styku se kondom zlomil a to jsme si všimli po skončení pohlavního styku, ale už bylo příliš pozdě. Ve stejný den by měla začít menstruace. Asi po 10 hodinách jsem vzal pilulku Postinor, po 12 hodinách další (podle pokynů). Další den mi začal bolet žaludek, stejně jako před menstruací, ale nevykrvácel, ale propouštění bylo jako v poslední den menstruace a teď třetí den rozmazávají, ale ne moc. Jak to vysvětlit?

Menstruační cyklus s největší pravděpodobností selhal a v důsledku toho se objevily špinění. Ve vašem případě je riziko těhotenství minimální, protože Na základě výpočtu dne menstruačního cyklu nemohlo dojít k těhotenství. Váš normální menstruační cyklus se zotaví během 1-2 měsíců. Musíte si uvědomit, že nekontrolované užívání této drogy může vést k neplodnosti..
Přečtěte si více o účinku léku Postinor na reprodukční systém ženského těla, přečtěte si kliknutím na odkaz: Postinor.

Dobrý den, prosím, pomozte! Je mi 16 let. 14. června, menstruace skončila, 17. června byla PA, ale nakonec jsme viděli, že se kondom zlomil a nemohli jsme zjistit, v jakém bodě. po 24 hodinách jsem pil postinor a po 12 hodinách podle pokynů druhá tableta. po malé bolesti v dolním břiše. Další menstruace by měla být 5,07. dnes (5. den po podání) jsem začal rozmazávat nahnědlou a bolest v dolním břiše jako při menstruaci. řekni mi, je to normální? je pravděpodobné, že jsem těhotná?

V této situaci je těhotenství vyloučeno. Špinění je důsledkem užívání antikoncepčního přípravku Postinor a potvrzení nepřítomnosti těhotenství. Další informace o tomto problému získáte v tematické části našeho webu: Postinor

Promiňte. ještě jedna otázka. a mohou existovat různé typy krevního výboje po postinoru? Například, jeden prostě rozmazává 3-4 dny a druhý hojný. možná ano?

Ano, povaha výboje po užití přípravku Postinor se může lišit a v některých případech nedochází ke krvácení. Více informací o antikoncepčním přípravku Postinor získáte v tematické části našeho webu: Postinor

Po užití přípravku Postinor po 5 dnech začalo těžké propouštění, které trvalo 4 dny. Nyní bolí břicho, stejně jako u menstruace, periodická bolest. Existuje možnost těhotenství?

Zpravidla se po užití drogy Postinor začíná špinění v den 5-6, což naznačuje, že nedošlo k těhotenství. Další informace o působení této drogy a pravidlech pro její podávání naleznete v tematické části našeho webu: Postinor

Zajímá mě otázka o postinoru. Po užití drogy nemám špinění, přestože uplynulo 5 dní. Je to špatné? Mohu být těhotná?

Pokud jste užili lék Postinor podle pokynů, pak přibližně v 6. den by měla být špinění, což ukazuje na nepřítomnost těhotenství. Podle pokynů by obě tablety měly být užity během prvních 72 hodin po nechráněném pohlavním styku a druhá tableta by měla být přijata nejpozději 12 hodin po požití první. V některých případech nemusí být krvácení 6. den. Pokud nedochází ke krvácení, můžete provést test HCG, abyste se ujistili, že není těhotenství. Tuto studii lze provést 7-10 dní po nechráněném pohlavním styku. Přečtěte si více o tomto léku a pravidlech jeho užívání v sekci našich webových stránek: Postinor

Ahoj, je mi 19 let. Po užití přípravku Postinor se za několik dní začal objevovat bezbarvý výboj a po týdnu nebo 10 dnech se bolest objevila jako před menstruací a výtokem krve, který trvá již třetí den. Řekněte mi, je to normální vedlejší účinek léku nebo je to něco, co se mnou není?

V této situaci se jedná o obvyklý účinek po užití přípravku Postinor, takže byste se neměli bát. Pokračujte v používání bariérových metod antikoncepce. Více o akci drogy Postinor se dozvíte v tematické sekci našeho webu kliknutím na odkaz: Postinor

Ahoj, je mi 18 let. Listopadu nedošlo k menstruaci, a teď je 5.12, ale žádné nejsou. Můžu být těhotná?

V této situaci je těhotenství prakticky vyloučeno a vytěsnění menstruačního cyklu může být spojeno s podáváním hormonální antikoncepce Postinor. V případě, že po přijetí přípravku Postinor nedošlo k nechráněnému pohlavnímu styku, nemáte se čeho bát - krvácení, které začalo po 5 dnech, naznačuje absenci těhotenství. Podrobnější informace o tématu, které vás zajímá, se dozvíte o účincích a účinnosti, indikacích a kontraindikacích pro použití nouzové antikoncepce v tematické části našeho webu kliknutím na následující odkaz: Postinor

Po užití Postinoru 3. den menstruace šla o 2 dny později, během menstruace došlo k PA a došlo k rozpadu kondomu Je těhotenství možné??

V tomto případě nelze vyloučit těhotenství, protože Postinorův lék nemůže být účinný proti pohlavnímu styku, ke kterému došlo po jeho užití. Podrobnější informace o otázce, která vás zajímá, získáte v tématické části našeho webu kliknutím na následující odkaz: Postinor

Dobrý den, je mi 18 let, 19.10 bylo
Pa, kondom se zlomil, že si toho všimli
na konci, po 40 minutách jsem vzal 1 tabletu
postinora po 12 hodinách, resp
2. června, po 5 dnech (24.10), začaly období, jako
a měly by být naplánovány. ale v listopadu neexistovaly žádné období a nyní je 5.12, ale jsou pryč.. můžu
být těhotná?

Po tom nebylo pa (19.10)
Je normální, že neexistuje měsíční období?

Po užití přípravku Postinor se může menstruační cyklus změnit, ale pokud jste poté nechtěli mít nechráněný pohlavní styk, není důvod k obavám - těhotenství je vyloučeno. Podrobnější informace o otázce, která vás zajímá, získáte v tematické části našeho webu kliknutím na následující odkaz: Šance na otěhotnění

Ahoj. Je mi 29 let. Došlo k nechráněnému činu. vzal postinor do 72 hodin podle pokynů. po několika dnech začala hojná období podle časového plánu. šlo dobře. po 3 týdnech došlo opět k nechráněnému jednání. ale nepil jsem žádné prášky. a teď po týdnu jsou téměř každý den malé krvavé nátěry. Udělal jste těhotenský test - negativní. možná to jsou důsledky požití postinoru a menstruační plán zmizel? nebo možné těhotenství? Je možné otěhotnět okamžitě po postinoru, protože čas musí uplynout, než se tělo zotaví?

Tyto sekrece mohou být spojeny s podáváním hormonální antikoncepce Postinor. Těhotenství v této situaci je možné, protože Postinor může zabránit nechtěnému těhotenství, pro které je odebrána okamžitě po nechráněném pohlavním styku. Tento antikoncepční prostředek nemůže chránit před všemi nechráněnými pohlavními činy a existuje šance na těhotenství. Těhotenství můžete otěhotnět po užití Postinoru ve stejném cyklu. Podrobnější informace o otázkách, které vás zajímají, získáte v tematických částech našeho webu kliknutím na následující odkazy: Postinor, Pravděpodobnost otěhotnění

Ahoj. Po přijetí postinoru v den 6, začalo špinění, je to normální? A kdy bych měl očekávat normální menstruační dny. Naposledy menstruace byla 12/20, postinor zabral 12/30. Děkuji za vaši odpověď.

Po užití hormonální antikoncepce Postinor se zpravidla začne krvavý výtok, což ukazuje na nepřítomnost těhotenství. Podrobnější informace o problému, který vás zajímá, se dozvíte o funkcích používání Postinoru v příslušné části našeho webu kliknutím na následující odkaz: Postinor. Další menstruace může přijít pozdě po užití přípravku Postinor - po dobu 1-2 týdnů. Během tohoto období je třeba vyloučit těhotenství pomocí bariérových antikoncepčních metod.

Dobrý den, zajímám se o tuto otázku. Vzal jsem Postinora poprvé v životě poté, co krvácení začalo v den 7. Jak dlouho to bude trvat?

Zpravidla krvácení způsobené užíváním hormonálních kontraceptiv Postinoru začíná 6. až 7. den a může trvat 3–5 dní. Další menstruace může přijít pozdě. Podrobnější informace o otázce, o kterou máte zájem, získáte v tématické části našeho webu kliknutím na následující odkaz: Postinor. Další informace o antikoncepčních metodách a moderních antikoncepcích jsou uvedeny v odpovídající části naší webové stránky: Antikoncepce a antikoncepční prostředky

Prosím, pomozte! Vzal jsem Postinora asi před 10 dny, krvácení začalo 6. až 7. den a můj žaludek bolí trochu, jako při menstruaci, ale 2 týdny před menstruací. Znamená to krvácení, že nejsem těhotná? A proč, po 10 dnech, došlo k slabosti a kdy to skončí?

Krvácení, ke kterému dochází po 6-7 dnech po užití přípravku Postinor, je normální reakcí na užívání této antikoncepce a znamená, že těhotenství neexistuje. Podrobnější informace o otázce, o kterou máte zájem, získáte v tématické části našeho webu kliknutím na následující odkaz: Postinor. Vaše stížnosti na slabost pravděpodobně nebudou souviset s užíváním přípravku Postinor. Doporučuji sledovat váš zdravotní stav a pokud máte dlouhodobou slabost, provést obecný krevní a močový test a osobně navštívit lékaře k vyšetření.

Ahoj 16, byl jsem na den ovulace chráněn (kondom se neroztrhl a koupil jsem se v lékárně po tom, co to bylo celé), ale byl jsem vyděšený stejný den, kdy se ovulace rozhodla pít pastora 5 hodin po na a po 12 hodinách dalších 5 dní bylo pryč a teď po 2 hodinách by menstruace měla být velmi ustaraná, můžu být těhotná ?

V případě, že nedošlo k ejakulaci v pochvě, není důvod k obavám a není třeba brát žádné antikoncepční prostředky. Podrobnější informace o otázce, o kterou máte zájem, získáte v příslušné části našeho webu kliknutím na následující odkaz: Pravděpodobnost otěhotnění. Těhotenství je ve vašem případě zcela vyloučeno, takže se nemusíte bát. Po užití hormonální antikoncepční látky je možný posun v menstruačním cyklu, který je spojen s zvláštnostmi působení léku Postinor. Přečtěte si o tom v sekci: Postinor

Dobrý den, mám takovou otázku. Po pa po dobu 74 hodin jsem vypil 1 tabletu. Po (o 12 hodin později, podle pokynů v druhé tabulce). Další den jsem měl krvavý výboj hnědé barvy. Znamená to. Proč nejsem těhotná? Pokud říkají, že špinění obvykle přichází. 3-5 dní, a podle mých slov den.
Dříve děkuji za odpověď..

Po užití hormonální antikoncepce Postinoru se zpravidla objeví 6. den, ale může být dříve a později. Jejich vzhled potvrzuje, že k těhotenství nedošlo. Pro více informací o tomto čísle si přečtěte tematickou řadu článků na našem webu kliknutím na odkaz: Postinor. O různých situacích, po kterých může dojít k těhotenství, ao závislosti těhotenství na fázi menstruačního cyklu, se dozvíte v další části našeho webu: Pravděpodobnost otěhotnění

Ahoj! Dne 10.01 přišla menstruace, téhož dne došlo k PA, kondom se zlomil, všimli si to až na konci PA. 12.01 přijal Postinora. Nastala menstruace a potom se objevilo špinění a po hojnosti. Jděte 3. den. Jak brzy skončí? Co s nimi? Je to nebezpečné?

V této fázi menstruačního cyklu nebylo nutné používat bariérové ​​metody antikoncepce a také užívat hormonální antikoncepci Postinor - v tomto případě těhotenství není možné. Další informace o otázkách, které vás zajímají, získáte v příslušné části našeho webu kliknutím na následující odkaz: Pravděpodobnost otěhotnění. Vaše současné stížnosti se týkají používání antikoncepčního přípravku Postinor, propouštění může trvat 5-6 dní a není vůbec nebezpečné, takže byste se neměli obávat. Více o tomto léku se můžete dozvědět v sekci: Postinor

Ahoj. Během PA se kondom zlomil, Postinor pil podle pokynů. Najednou, po 5-6 dnech, začal výtok krví a bolestí v dolním břiše (důraz na bolest v pravém vaječníku). Výtok se shodoval s dnem ovulace. Mohu říci, že je vše v pořádku?

Postinorové krvácení po užití hormonální antikoncepce by vás nemělo vyděsit - podle pokynů po použití tohoto léku začíná špinění šestý den, což znamená, že k těhotenství nedošlo. Podrobnější informace o otázce, o kterou máte zájem, získáte v tématické části našeho webu kliknutím na následující odkaz: Postinor. Bolest v dolní části břicha je častým jevem spojeným s užíváním postkoitálních kontraceptiv, takže byste se s tím neměli obávat.

Ahoj! Prosím, řekněte mi, jestli acyklický výtok, který začal 5. den po užití přípravku Postinor, vylučuje přítomnost mimoděložního těhotenství.?

Krvácení po užití přípravku Postinor naznačuje, že nedošlo k těhotenství. Mimoděložní těhotenství po užití tohoto léku je prakticky vyloučeno. Další informace o tomto čísle naleznete v příslušné sérii článků na našem webu kliknutím na odkaz: Postinor

Je možné vzít antikoncepční pilulky v první den acyklického výboje po užití přípravku Postinor nebo počkat na první den menstruačního cyklu?

Začněte užívat cyklickou hormonální antikoncepci první den menstruačního cyklu. Je nemožné brát je s krvácením, které začalo po užití Postinoru. Pro více informací o tomto problému si přečtěte odpovídající řadu článků na našem webu kliknutím na odkaz: Hormonální antikoncepce

Dobrý den, řekněte mi, co to může být. Už je to týden, nepochopitelný stav: neklid, bolest hlavy divoce v chrámech, někdy doprovázené závratěmi a bolestmi v srdci. Tablety dlouho nepomáhají, byl jsem tak mučen, že když jdu na zastavit a ze strachu již začíná cítit nemocný, co by to mohlo být? pomozte prosím

Tyto příznaky mohou být spojeny s poruchami vestibulárního aparátu, porušením mikrocirkulace v mozkových cévách, jakož i narušením krevního oběhu v obratlových tepnách. Doporučuji, abyste osobně navštívili neurologa, který provede vyšetření a stanoví další plán vyšetření a léčby. Podrobnější informace o otázce, která vás zajímá, získáte v příslušné části našeho webu kliknutím na následující odkaz: Závratě. Další informace můžete získat také v následující části našeho webu: Neurolog a neurolog

Po nechráněném uživatelském agentu. Po 10 hodinách jsem pil po druhém, druhý po 12. Uplynulo již 9 dní. Po podání nedošlo k žádnému krvácení! Jediný bílý výtok byl, ale už jsou pryč. Bolest na hrudi, někdy se břicho táhlo. Nyní začaly bradavky bolet. Měsíční by měly jít 4.06.14. Postinor byl přijat dne 05/20/14. Možná jsem těhotná ?

V některých případech po užití hormonální antikoncepce Postinor nedochází po 6 dnech k žádnému krvácení, to však nenaznačuje přítomnost těhotenství. V případě, že po užívání přípravku Postinor nemáte nechráněný pohlavní styk, je těhotenství vyloučeno. Podrobnější informace o otázce, o kterou máte zájem, získáte v příslušné části našeho webu kliknutím na následující odkaz: Postinor. Další informace můžete získat také v následující části našeho webu: Šance na těhotenství

Ahoj! Je mi 16 let, jsem nechráněný PA 20.05 Nemám označené jako 12 dní po přijetí. Předtím vzala postinora asi před měsícem nebo 1,5. Všechno bylo v pořádku, jako v pokynech. A dnes jsem viděl nějaké vodnaté, krvavé skvrny. Postinor, vypil jsem 1 tabletu téměř okamžitě po PA a druhá byla trochu pozdě, nepila jsem po 12, ale po 14 hodinách. Teď mě bolí břicho. Mohu být těhotná? Stojí za to udělat test nebo jít na genetika?

Těhotenství v této situaci je nepravděpodobné vzhledem ke skutečnosti, že byl použit hormonální antikoncepční přípravek Postinor, avšak opožděné užívání druhé pilulky Postinor je porušením pokynů. Doporučuji, abyste provedli krevní test na hCG, abyste vyloučili těhotenství. Podrobnější informace o tomto čísle naleznete v tématické části našeho webu kliknutím na následující odkaz: Postinor. Další informace můžete získat také v následující části našeho webu: Šance na těhotenství

Dobrý den, 06/23 byl nechráněný PA, o hodinu později jsem pil první pilulku Postinoru druhý den (po 12 hodinách) druhý.
Včera (29. června), krevní výtok začal jako během menstruace
Těhotenství lze vyloučit ?
A kdy čekat na období, pokud byla (17. - 22. června) ?

Zpravidla se po nouzové antikoncepci (Postinor, Escapel atd.) Začíná špinění po 6 dnech, což ukazuje na nepřítomnost těhotenství. Zároveň může menstruace přijít pozdě v průměru 7-10 dnů. Doporučuji také, abyste nadále používali bariérové ​​metody antikoncepce, a pokud máte pravidelné pohlaví, poraďte se se svým lékařem o gynekologovi o výběru vhodných antikoncepčních opatření pro nepřetržité používání..


Podrobnější informace o otázce, o kterou máte zájem, získáte v příslušné části našeho webu kliknutím na následující odkaz: Postinor. Další informace můžete získat také v následující části našeho webu: Nouzová antikoncepce a v řadě článků: Antikoncepce a antikoncepce

Menstruace skončila 12. července, PA proběhla téhož dne, na konci PA byla zaznamenána roztrhaná kondom, ale podařilo se jí ji vytáhnout včas, téměř všechno, co se vylévalo, některé zůstaly na vnějších genitáliích, se bály, že se něco dostane dovnitř, pilinář, prakticky hodinu po PA, pak dalších 12 hodin (jak je uvedeno v pokynech), dalších 12 hodin bylo malé špinění. Dnes to je 17. 07, žádné symptomy nejsou pozorovány. Jaká je šance na otěhotnění?

Vzhledem k fázi menstruačního cyklu nebylo nutné používat nouzovou antikoncepci, zejména Postinoru. Těhotenství je ve vaší situaci zcela vyloučeno, takže není důvod k obavám. Podrobnější informace o otázce, o kterou máte zájem, získáte v příslušné části našeho webu kliknutím na následující odkaz: Pravděpodobnost otěhotnění. Další informace můžete získat také v následující části našeho webu: Sexuální vztahy a v sérii článků: Menstruační cyklus a menstruace

Dobrý den, prosím, řekněte mi, je normální, že po užití první pilulky Postinoru začnu krvácet, stejně jako menstruace? Mohu také začít ihned užívat hormonální tablety Klair (lékař mi je předepsal po odstranění cysty vaječníku) Musím počkat, až je začne menstruace začít pít?

Bez ohledu na povahu a intenzitu krvácení po požití první tablety Postinor musíte druhou tabletu užít včas za 12 hodin. Cyklickou hormonální antikoncepci bude možné užívat od prvního dne začátku další menstruace, a ne nyní, kdy je krvácení způsobeno příjemem Postinoru. Podrobnější informace o problému, který vás zajímá, získáte v příslušné části našeho webu kliknutím na následující odkaz: Postinor a v sérii článků: Nouzová antikoncepce. Další informace můžete získat také v následující části našeho webu: Hormonální antikoncepce

Ahoj! Je mi 18 let. 18. července se při pohlavním styku rozpadl kondom a jeho menší část zůstala ve mně. PA byl přerušen, tj. Sperma nevstoupilo do pochvy. Jak však víte, mužský „lubrikant“ (před ejakulací) obsahuje spermie a může způsobit těhotenství. Navíc to byla druhá PA ve večerních hodinách (ale během prvního bylo vše v pořádku). Proto jsem v příštích 12–14 hodinách pil Postinor (podle očekávání, podle pokynů) první tableta, tedy po dalších 12 hodinách - druhá. Tak to máš! 20. července začalo homogenní bílé vypouštění. 21. července byli hojnější a ten den ode mě vyšla část kondomu (která byla zmíněna výše). Přidělení pokračuje dodnes (07.24), ale slabé. Měsíční by měly jít 2,08 - 3,08.
Jsou tyto výboje normální? Je těhotenství možné, protože to byla druhá PA během několika hodin a že po první PA mohla část spermatu zůstat na penisu? Co lze očekávat v blízké budoucnosti a zda si dělat starosti?

Pravděpodobnost těhotenství je v této situaci vyloučena, takže není důvod k obavám. Zpravidla se po užití hormonální antikoncepce Postinor začne špinění po 6 dnech. Přítomnost sekretů může být jedním ze známek zánětlivého procesu způsobeného drozdem nebo jinými důvody. Doporučuji osobně navštívit ošetřujícího gynekologa, projít nátěrem.


Podrobnější informace o otázce, která vás zajímá, získáte v příslušné části našeho webu kliknutím na následující odkaz: Postinor a v sérii článků: Nouzová antikoncepce, Smear - proč je to nutné. Další informace můžete získat také v následující části našeho webu: Šance na těhotenství

Ahoj, Pa byl chráněn, ale kondom odletěl od partnera, pil pilulky do 72 hodin, odřízl 2 pilulky, po 1 dni šel do gynekologa na vyšetření, řekl, že tam nebylo těhotenství. Po 5 dnech šel (měsíčně) velmi málo, šli 2-3 dny, pak začaly hnědé, byly krvavé, pak byly světle hnědé, poté, co dostali blátivý výtok, bolí dolní část zad. Řekněte mi, prosím, co je tohle?))) Drank Postinor, pomozte, prosím. A teď je tu bílý bahnitý )

Podle pokynů je příjem hormonální antikoncepce Postinor poskytován pro 1 tabletu v intervalu 12 hodin. Krvácení, které začalo po 5 dnech, není menstruace - je způsobeno užíváním tohoto léku, takže se nemusíte bát. Další menstruace po užití přípravku Postinor může přijít pozdě. Doporučujeme používat bariérové ​​metody antikoncepce. Podrobnější informace o problému, který vás zajímá, získáte v příslušné části našeho webu kliknutím na následující odkaz: Nouzová antikoncepce. Další informace můžete získat také v následující části našeho webu: Postinor

Co to znamená? Těhotné nebo ne?

Těhotenství je vyloučeno vzhledem k včasnému příjmu hormonálních kontraceptiv Postinoru a menstruačního krvácení, které začalo po 5 dnech. Dále doporučujeme používat bariérové ​​metody antikoncepce. Podrobnější informace o problému, který vás zajímá, získáte v příslušné části našeho webu kliknutím na následující odkaz: Postinor a v sérii článků: Nouzová antikoncepce. Další informace můžete získat také v následující části našeho webu: Šance na těhotenství

Dobrý den, po menstruaci, další den byl nechráněný pohlavní styk, vypil jsem postinor po 14 hodinách, první pilulka a druhá po 12. Po 7 dnech začaly krvácet, 4 dny trvaly jako menstruace a poté po 6 dnech rozmazaly hnědočervenou, málo, ale jsou. když skončí?

V této fázi menstruačního cyklu nebylo nutné uchýlit se k nouzové antikoncepci. Vzhledem k tomu, že po užití přípravku Postinor jste začali špinit, je pravděpodobnost těhotenství zcela vyloučena. Toto propuštění může trvat 7-10 dní. Podrobnější informace o problému, který vás zajímá, získáte v příslušné části našeho webu kliknutím na následující odkaz: Postinor a v sérii článků: Nouzová antikoncepce.


Další informace můžete získat také v následující části našeho webu: Šance na těhotenství

Měl jsem období od 07/22, 07/27, 07/28, měl jsem pohlavní styk, kondom se zlomil a do mě spadla malá spermie, další den jsem pil jednu pilulku a po 12 hodinách druhou už nebylo nic jako zvracení. pil pilulku 29.07, po dobu 3 dnů neexistují žádné sekrece, co to znamená? Žiji sexuálně 1 měsíc, je mi 15.

V této fázi menstruačního cyklu nebylo nutné uchýlit se k nouzové antikoncepci, přesto jste však vzali hormonální antikoncepci. Pravděpodobnost těhotenství je v tomto případě zcela vyloučena. Zpravidla se po užití léků určených pro nouzovou antikoncepci objeví špinění po 6 dnech, ale v některých případech mohou chybět.


Podrobnější informace o otázce, která vás zajímá, získáte v příslušné části našeho webu kliknutím na následující odkaz: Postinor a v sérii článků: Nouzová antikoncepce, Escapel. Další informace můžete získat také v následující části našeho webu: Šance na těhotenství

Dobrý den, je mi 18 let, poslední menstruační období bylo 26,07 a trvalo 5–6 dní, došlo k 2,08 pasu a část maziva partnera se do mě dostala, vypila první pilulku do 24 hodin a další po 12 hodinách, těžký krvavý výtok začal 8.08, mám pocit, že během menstruace, je to normální?

V této situaci není důvod k obavám - špinění, které začalo po užití hormonální antikoncepce Postinor, je spojeno s mechanismem účinku tohoto léku. Těhotenství je v této situaci vyloučeno, takže není důvod k obavám. Podrobnější informace o problému, který vás zajímá, získáte v příslušné části našeho webu kliknutím na následující odkaz: Postinor a v sérii článků: Nouzová antikoncepce. Další informace můžete získat také v následující části našeho webu: Šance na těhotenství

Je mi 18 let. Včera měl mladý muž pohlavní styk, ale nakonec jsme si všimli, že kondom praskl. Během 5 minut jsem poprvé vzal Postinora v životě. Opravdu mě zajímá, jak pochopit, že jednal? Navíc jsem měl jen den evoluce.

Po užití hormonální antikoncepce Postinor začíná krvavé výboje po 5-6 dnech, ale v některých případech mohou chybět. Včasné použití nouzové antikoncepce podle pokynů však poskytuje spolehlivou prevenci nežádoucího těhotenství.


Podrobnější informace o problému, který vás zajímá, získáte v příslušné části našeho webu kliknutím na následující odkaz: Postinor a v sérii článků: Nouzová antikoncepce. Další informace můžete získat také v následující části našeho webu: Šance na těhotenství

Ahoj. Vzala postinora, po 6 dnech začala krev, ale tady je problém. dnes je 11 a menstruace by měla jít 16, můžeme předpokládat, že menstruace již probíhá tento měsíc, nebo půjdou znovu?

Po užití hormonální antikoncepce začíná menstruační krvácení Postinor obvykle po 6 dnech. Toto krvácení není menstruace, další menstruace může přijít pozdě v měsíci, kdy byl použit antikoncepční přípravek Postinor. V této situaci není důvod k obavám. Doporučujeme dále používat bariérové ​​metody antikoncepce. Při pravidelné sexuální aktivitě doporučujeme poradit se s gynekologem o výběru vhodných antikoncepčních opatření.


Podrobnější informace o problému, který vás zajímá, získáte v příslušné části našeho webu kliknutím na následující odkaz: Postinor a v sérii článků: Nouzová antikoncepce. Další informace můžete získat také v následující části našeho webu: Šance na těhotenství

Je mi 16 let. 10.08 Den po ukončení menstruace došlo k pohlavnímu styku, v důsledku čehož se kondom zlomil a mladý muž skončil ve mně. Umyl jsem se a po hodině vypil první pilulku Postinoru. Po 12 hodinách jsem vypil druhou pilulku. Krvavý výboj šel třetí den. 08.13 To je normální?
Těhotenství lze vyloučit?

Krvácení, které začalo po 6 dnech nebo dříve, naznačuje, že nejste těhotná, takže není důvod k obavám. Těhotenství v této situaci lze vyloučit. Doporučujeme, abyste se osobně poradili se svým lékařem gynekologem o výběru spolehlivé antikoncepční metody, pokud máte pravidelné pohlaví.


Podrobnější informace o tom, co vás zajímá, získáte v příslušné části našeho webu kliknutím na následující odkaz: Postinor a v sérii článků: Nouzová antikoncepce, Gynekolog, Antikoncepce - hormonální a nehormonální, nejnovější a největší, nouzová a bezpečná. Další informace můžete získat také v následující části našeho webu: Šance na těhotenství

Dobrý den, nedávno jsem prožil sexuální život 21 let, během pohlavního styku se kondom zlomil a vzal jsem postinora (třetí den obvyklého menstruačního období). Je to nebezpečné, že jsem ji vzal během menstruace? Díky předem..

V této situaci nebylo vzhledem k fázi menstruačního cyklu nutné užívat přípravek Postinor, protože těhotenství je vyloučeno. Druhou pilulku nelze vzít. Je v pořádku, že jste vzal Postinora během menstruačního krvácení, nestojí to za to. Podrobnější informace o problému, který vás zajímá, získáte v příslušné části našeho webu kliknutím na následující odkaz: Postinor a v sérii článků: Nouzová antikoncepce. Další informace můžete získat také v následující části našeho webu: Šance na těhotenství

Pátý den cyklu jsem nechránila pohlavní styk a zlomil se kondom. Někde v den 11, vypouštění začalo trochu krvavé (vždycky se to děje uprostřed cyklu). Může to znamenat přítomnost ovulace a nepřítomnost těhotenství? (Neberl jsem žádné prášky)

Pravděpodobnost těhotenství v této fázi menstruačního cyklu je vyloučena, takže není důvod k nepokojům. Přítomnost výboje v 11. den cyklu může naznačovat ovulaci. Doporučujeme vám, abyste se nebáli a pokračovali v používání bariérových metod antikoncepce, abyste zabránili nechtěnému těhotenství.

Ahoj. Mám takovou situaci. 14. září vzal Postinor podle pokynů. 21. září se objevil rozmazaný hnědý výboj a trvá 11 dní. Kdy mohou skončit a co to vůbec je?

Zpravidla se po užití takové nouzové antikoncepce, jako je Escapel, začíná špinění za 5-6 dní a může trvat průměrně 5-7 dní. V případě, že krvavý výboj trvá dlouhou dobu, není vyloučeno hormonální selhání, což může být také vedlejším účinkem tohoto léku. Doporučujeme osobně navštívit svého lékaře.

Dobrý den, mám 20 let, řekněte mi prosím, měl jsem období od 20. do 25. září, všechno bylo jako obvykle, poté, co jsem měl sex každý den až do středy 1. října, ale v pondělí jsem pil postinor. Dnes je 4. října a ráno mám strašlivé bolesti a období pokračovalo znovu. všechny ty dny, včetně dne vstupu, jsem pil alkohol. Co se se mnou stalo?

V této situaci se nebojte - zpravidla po přijetí nouzové antikoncepční Postinor, po 5-6 dnech, začíná krvavý výtok spojený s mechanismem účinku tohoto léku. Dále doporučujeme používat bariérovou antikoncepci a uvědomte si, že byste tuto skupinu léků neměli zneužívat kvůli riziku hormonálního selhání..

Ahoj! 09/29 byla nechráněná PA, postinor vzal podle pokynů do 24 hodin. Byl to 11. den cyklu. Osmý den šel velmi vzácný hnědý výboj (doslova jednou nebo dvakrát pomazaný na den a to je vše). Pokračujte ahoj (2. den). Vážně mi to bolí hrudník :( Prosím, řekněte mi, znamenají tyto sekrety, že nejsem těhotná? Jaké je riziko mimoděložního těhotenství s těmito příznaky?!

Po nouzové antikoncepci Postinor začíná krvavý výtok po 6 dnech zpravidla naznačovat, že k těhotenství nedošlo. V některých případech může být propuštění propuštěno později nebo úplně, což také není základem pro potvrzení těhotenství. Riziko mimoděložního těhotenství s Postinorem je prakticky vyloučeno. V případě, že další menstruace chybí, doporučujeme provést těhotenský test nebo provést krevní test na hCG, který vám umožní včasně diagnostikovat těhotenství, i když jeho pravděpodobnost je prakticky vyloučena.

Před 6 dny tam byl ZPA, ale kondom mi zlomil část, zasáhl mě, ale okamžitě jsem opláchl, po 2,5 hodinách jsem vypil první pilulku postrinoru a po 12 hodinách druhou pilulku. Četl jsem, že krvácení začíná 3. až 3. den, ale nemám je. Je to normální? menstruace v 20 číslech.
+Zvýšil jsem chuť k jídlu
mohl bych otěhotnět ?

V této situaci, vzhledem k tomu, že podle pokynů byla droga Postinor přijata včas, není šance na těhotenství. Krvavý výtok po užití tohoto léku může být po 6 dnech, ale v některých případech chybí, což také nenaznačuje pravděpodobnost těhotenství. Doporučujeme nadále používat bariérové ​​metody antikoncepce.

Slyšel jsem, že kdyby nedošlo k propuštění, znamená to, že jsem nebyl těhotný, je to pravda ?

Přítomnost nebo nepřítomnost sekrecí po užití hormonální antikoncepce Escapel není základem pro posouzení účinnosti tohoto léku, jakož i počátek početí a poté - přerušené těhotenství. Při včasném a správném podávání tohoto léku je riziko těhotenství prakticky vyloučeno..

Ahoj! Je mi 29 let. Nechráněný pohlavní styk se stal jejím manželem 3.10. Přijatý postinor (poprvé) 4.10. Bodování začalo 10.10. Bohaté vypouštění začalo 10/15. Dnes je 19,10 a propuštění je stále hojné. Je to normální? Nebo bych měl navštívit lékaře? poděkovat

V tomto případě byste se neměli bát - krvácení, které začalo 6 dní po užití hormonální antikoncepce, je spojeno s mechanismem účinku tohoto léku. Krvácení, které začalo 15. října, je menstruační (po přijetí této nouzové antikoncepce může být menstruace zpožděna).

Ahoj! Před 3 měsíci vzala Postinora. Poté moje perioda šla každý měsíc se zpožděním 2-3 dny. 24. září (v těchto číslech jsem měl normální cyklus před přijetím Postinoru), začalo krvavé hojné propouštění, ale ne úplně podobné menstruaci. Mohlo by to znamenat, že se cyklus po "Postinoru" začal zotavovat?

Po přijetí nouzové antikoncepce Postinor se menstruační cyklus zpravidla obnovuje po 1-2 cyklech. Doporučujeme nadále používat bariérové ​​metody antikoncepce a při pravidelném pohlavním styku osobně konzultovat s gynekologem výběr vhodného antikoncepčního prostředku..

Ahoj, byla tu PA, ale nakonec jsme si všimli, že se kondom zlomil, ale ten chlap vypadal, že byl vytáhnut a skončil v ruce, a zdá se, že se nic nedostalo dovnitř, ale taky jsem se bál mazání, říkají, že obsahuje také spermie, poté Okamžitě jsem vše opláchl a po 1-2 hodinách jsem vypil 1 tabletu postinoru a po 11-12 hodinách druhou, vše podle pokynů, 3 dny po nástupu menstruace to bylo hojné asi 5 dní. Po 2 týdnech měla být naplánována moje měsíční perioda, ale místo nich došlo k nějakému hnědému propuštění a jsou již třetí den. Bolí mě také hlava a je mi špatně. Měl jsem trochu bolesti v zádech po dobu 1 dne, pak to prošlo, moje nálada se trochu změnila, neviděl jsem žádné další změny, řekni mi, můžu být těhotná a jak mohu vysvětlit bolesti hlavy, nevolnost a tyto výtoky? Obávám se... Děkuji!

Vzhledem k včasnému příjmu hormonální antikoncepce Postinor je vyloučena pravděpodobnost nežádoucího těhotenství. Krvácení, které začalo po užití, není menstruace a je spojeno s mechanismem účinku tohoto léku. Na pozadí užívání Postinoru není vyloučena hormonální nerovnováha, takže další menstruace může být posunuta v čase, a také se může změnit doba a intenzita menstruačního toku. Neexistují důvody k obavám, doporučujeme používat bariérové ​​metody antikoncepce. Při pravidelné sexuální aktivitě doporučujeme poradit se s gynekologem o výběru účinného antikoncepčního prostředku..

10.19 sex s kondomem, ale zlomil se, ten chlap nedokončil, téměř hodinu jsem vzal postinora a po dalších 12 hodinách, podle pokynů, včera opět 10. sex, kondom se znovu zlomil a ráno začalo krvavé dojení, podobné menstruaci, ale předtím menstruace na další týden, pokud bych mohla otěhotnět. velmi dobře Bojím se, děkuji předem

Pravděpodobnost těhotenství je v této situaci prakticky vyloučena, ale vzhledem k tomu, že hormonální antikoncepce ovlivňuje pouze nechráněný pohlavní styk před jeho přijetím, doporučujeme vám provést krevní test na hCG 7–10 dní po posledním nechráněném pohlavním styku, což vám umožní včasnou diagnostiku těhotenství.

Ahoj! 21. října, v poslední den menstruace, došlo k PA, ale v tomto procesu se kondom zlomil a ten si toho všiml poté, co skončil. okamžitě (po hodině) jsem pil pilulku trestu (poprvé v životě), po 12 hodinách druhou pilulku. 10/25 šel malý výboj (hnědý). a dnes 10/26 už zbarvilo červeně.
Prosím, pomozte, existuje šance na těhotenství a kdy očekávat vaše období?

Pravděpodobnost těhotenství v této situaci je vyloučena. Zahájené krvácení 25. října je spojeno s mechanismem působení hormonální antikoncepce Postinor a není menstruací. Další menstruace po aplikaci tohoto léku může přijít se zpožděním 7-10 dnů. Doporučujeme používat bariérové ​​metody antikoncepce.